Husholdning med mere holdning

Når du vælger Änglamarks husholdningsprodukter, er du sikker på at få produkter af høj kvalitet uden overflødig kemi. Vi stiller nemlig krav til indholdsstoffer, funktionalitet og effektivitet på alle produkter og arbejder tæt sammen med vores leverandører under udviklingen af produkterne. Änglamarks husholdningsprodukter Svanemærkes og Astma- og allergimærkes, hvis der findes kriterier for den pågældende vare. Det garanterer, at de opfylder de absolut højeste miljøkrav og har en høj kvalitet.

Tøjet skal være lige så rent som miljøet

Svanemærket er din garanti for, at vores tøjvask er blandt de mindst belastende for miljøet. Bruger du tabletterne, er du også sikker på ikke at overdosere. Vaskemidlerne er desuden Astma- og allergimærket, hvilket betyder, at risikoen for at du udvikler allergi, er minimal. Hvis du vil gøre endnu mere for at skåne naturen, så kan du fx vaske ved lavere temperaturer og bruge tørresnoren i stedet for tørretumbleren.

Hold hus med holdning

Vaske- og rengøringsmidlerne er koncentrerede produkter for at spare på både emballagemængden og ressourcer til transport. Papirprodukterne er rullet stramt for at spare ressourcer til emballage, transport og opbevaring. Og når det er muligt, doserer vi produkterne, som fx rengøringstabs, så der ikke er risiko for overdosering. Husk i øvrigt altid at følge doseringsvejledningen, hvis du vil sikre en lav miljøbelastning.

Sortiment

Du kan bl.a. få forskellige vaskemidler til både vaske- og opvaskemaskine, sæber, universalrengøring, toiletpapir, køkkenruller og meget mere.