Astma- og allergivenlige. Og rimelig søde ved dig også

Når du vælger Änglamark-produkter til personlig pleje, er du sikker på at få produkter af høj kvalitet og uden overflødig kemi. Produkterne er Astma- og allergimærket og indeholder hverken farve, parfume eller stoffer, der er mistænkt for at være hormonforstyrrende. Alle produkter er 100% fri for parabener og produceret med få udvalgte ingredienser, så risikoen for allergiske reaktioner minimeres.

Vi arbejder tæt sammen med vores leverandører, når vi udvikler produkter, så vi til enhver tid kan sikre de bedst mulige produkter på hylderne. Alle de produkter, der har kriterier for miljømærkning, er desuden Svanemærket. Det garanterer, at produkterne opfylder de absolut højeste miljøkrav, tager hensyn til sundheden og har en høj kvalitet.

Konserveringsmidler

I Danmark er vi ramt af en sand allergibombe på grund af konserveringsmidlet MI, som bruges i personlig plejeprodukter. MI-allergi vil ofte være invaliderende - og får du først allergien, vil du lide af den resten af livet. Coop har aldrig accepteret MI i egne varemærker, og i samarbejde med vores leverandører har vi nu fjernet stoffet i alle andre varer på tværs af butikker i de mængder, hvor MI kan udgøre en risiko. Vi synes nemlig, at det er bedre at være for forsigtige end bagkloge.

Sortiment

Forkæl din krop med bodybutter, bodyscrub, cremer og lotion. Og få ny glans på toppen med shampoo, balsam og mange andre hårprodukter. Änglamark har også en lang række solcremer, så både store og små er godt beskyttet. For mændene er der barberskum, for kvinderne intimbind og hele familien kan bruge de mange sæber, deodorant og læbepomaden. Blot for at nævne et lille udvalg.